Újjáélesztette a klubéletet az In-Fúzió

Feléledt kényszerű tetszhalálából a Klubkoncert sorozat, meg is kapta a közönség július 3-án, péntek este az In – Fúziót, hogy beinduljon újra a könnyűzenei élet a mozi galérián.

A koronavírus okozta kényszerhelyzet miatt tavasszal megakadt a Klubkoncertek sorozata, nem léphettek hallgatóságuk elé a Hangfoglaló Könnyűzenei Támogató Program előadói. A korlátozó intézkedések enyhülése után nyílt arra lehetőség, hogy az együttesek újra közönség előtt zenélhessenek.

A mozi galérián már régóta helyet talált népszerű klubkoncert sorozatot egy hazai zenészekből álló banda, az In – Fúzió fellépése indította el.  A népes törzsközönség tagjainak is jó volt végre viszontlátnia egymást a hosszú kényszerszünet után és közösen rákapcsolódni a zene ütemeire, a „koszos” rock zenei irányzat dallamaira a Nirvánától, Pearl Jam-től, ahol a hangzásban vezető szerep jutott a gitároknak, a mély hangoknak és az akkordok használatának.

A bő két óra alatt az In – Fúzió csepegtetett a 90-es évek rock- és metalzenei világ klasszikusaitól, köztük Guns ‘n’ Roses, Megadeath szerzeményeiből, ismert előadók kevésbé ismert számaiból, valamint néhány saját maguk készítette feldolgozásból. Persze a végére melegedett be a publikum is igazán, a ráadásnótákat már többen végig ugrálták, táncolták. Sokaknak hiányzott már az érzés, jó volt feltöltődni az In-Fúzióval.

Szerencsére nem kell sokat várni a folytatásra! A megszokottnál sűrűbben követik a különböző stílusú Klubkoncert események egymást, melyek programjáról a Jászberényi Kulturális Programok és a Visit Jászberény oldalain tájékozódhatnak.

Demeter Gábor
Latest posts by Demeter Gábor (see all)

Demeter Gábor

A Jászkürt Újság és a BerényCafé újságírója, szerkesztője.

Vélemény, hozzászólás?