Dobogós triatlonhelyezések

Az idei versenyszezon első megmérettetésén vettek rész a Jászberényi Triatlon Egyesület versenyzői, akik közül többen dobogós helyezéseket és értékes ranglista pontokat szereztek.

Az elmúlt hétvégén, július 4 – 5-én rendezték a 34. Palóc Triatlon keretében Balassagyarmaton a Terep Triatlon Országos Bajnokságot és másnap az Aquatlon futamokat.

A közös edzéseket, a tervszerű felkészülést megakasztó, akadályozó koronavírus miatti korlátozások ellenére is, sikerült jó formába lendülni a triatlonosoknak. Ezt mutatják a különböző versenyszámokban és korosztályos távokon elért érmes helyezések.

A Terep Triatlon Országos Bajnokság dobogójára állhatott az újonc 1 kategória 2. helyezettjeként Malahovszki Miksa.  Bronzérmet szerzett a serdülőknél Balla Fanni, felnőtteknél Nyekeczki Dániel, a szenioroknál Demeter Gábor.

Aquatlon (úszás-futás) versenyszámban, első helyet szerzett a junioroknál Vincze Ákos. Harmadik helyen végzett az újonc 1 korcsoportban Malahovszki Miksa, a junioroknál Nyíri Olivér, a felnőtteknél Nyekeczki Dániel.

Demeter Gábor
Latest posts by Demeter Gábor (see all)

Demeter Gábor

A Jászkürt Újság és a BerényCafé újságírója, szerkesztője.

Vélemény, hozzászólás?