Nagylelkű felajánlás Ricsikének

A UPC Magyarország helyi képviselete október 24-én, kedden délelőtt nemes céltól vezérelve látogatta meg Farkas Ricsiéket. Az ország egyik legnagyobb távközlési szolgáltatója egy 1 évre szóló ingyenes TV, internet és telefon díjcsomaggal, valamint egy vadonatúj tablettel ajándékozta meg a súlyosan beteg kisfiút.

Ricsi történetével számos alkalommal foglalkozott a helyi média, és így a UPC Magyarország is felfigyelt a nem mindennapi helyzetben lévő családra. – Nagyon megható látni, hogy milyen összefogással kezeli Ricsiéket a város. Ez cégünket is arra ösztönözte, hogy segítsünk a családnak – mondták a UPC Magyarország munkatársai.

Eszes Ágnes, Ricsi édesanyja rendkívül hálás a felajánlásért, hiszen mindig jóleső érzés számukra, ha nem mennek el fia betegsége mellett szó nélkül. – A mai világban talán nem számít luxusnak az internet, mégis, számunkra óriási segítség, hogy ezzel is csökkentik a havi kiadásainkat. Nagyon köszönjük a segítséget! – fejezte ki köszönetét Ágnes.

Ricsi az átadás napján izgatottan bontotta ki az új tabletet, ami a lehető legjobb kezekbe került. Ugyanis a kisfiú imádja az online játékokat, mint megtudtuk az Angry Birds a nagy kedvence.

Szabó Lilla

Szabó Lilla

A jászberényi Jászkürt Újság és a BerényCafé újságírója.

Vélemény, hozzászólás?