Hadházy Ákos volt dr. Kertész Ottó vendége

Jászkiséren tartott fórumot február 25-én, pénteken délután dr. Kertész Ottó az Egységben Magyarországért pártszövetség országgyűlési képviselő-jelöltje, akinek Hadházy Ákos volt a vendége. A jászkisériekkel való találkozás előtt a két politikus Jászberényben tartott rövid sajtótájékoztatót.

– Örömmel köszöntöm Önöket a Jászkapitány szobra előtt, amely a jászok összetartozását és együtt akarását is jelképezi. Itt jelentem be, hogy mintegy fél órával ezelőtt adtam le a választási irodán az ajánlóíveimet. Több mint 3 000 aláírást sikerült úgy összegyűjteni, hogy igazából a választópolgárok közül nem sokakat zavartunk saját lakásán. Az én olvasatomban ez most azt jelenti, hogy a jászok ismét összefognak és egy nagyon komoly dolgot szeretnének április 3-án megmutatni, ami nem más, mint a kormányváltás – mondta a sajtótájékoztató bevezetőjében dr. Kertész Ottó, aki köszöntötte vendégét, dr. Hadházy Ákos országgyűlési képviselőt is.

– Örömmel jöttem, s nemcsak azért mert kollégák vagyunk és régóta ismerjük egymást, hanem mert bizton ajánlhatom dr. Kertész Ottót a választók figyelmébe, mivel nagyon rátermett, tisztességes és nagyon jó jelöltről van szó. Azt tudjuk, hogy mit szeretne az ország: valódi változást. Az emberek azt szeretnék, ha egy kormányváltást követően végre lenne jogi következménye is az előzőleg elkövetett politikusi bűnöknek. Meg azt is, hogy az új kormány olyan törvényeket hozzon, amelyekkel a továbbiakban ezek megelőzhetők lesznek. Ez azt is jelenti, hogy nem engedi a húsos fazékhoz azokat a politikusokat, akik a politikát csak az egyéni anyagi előnyök megszerzésére használnák fel. Jól ismerem dr. Kertész Ottót, s tudom, hogy ő is ezt a valódi változást fogja majd képviselni a parlamentben – mondta dr. Hadházy Ákos, aki a JTtv újságírójának válaszolva azt is kijelentette, hogy biztosan vannak olyan ügyek a Jászságban is, amelyeket ki kell majd vizsgálni a kormányváltás után.

 

Vélemény, hozzászólás?