Négymillió forintnyi adomány a kórháznak

Július 28-án, délelőtt 9 órakor került sor a jászárokszállási Polgármesteri Hivatal adományának átadására a Jászberényi Szent Erzsébet Kórház udvarán.

A már hagyományos jelleggel támogató Gergely Zoltán polgármester 4.000.000 Ft értékű kézhigiéniai- és takarító eszközöket tartalmazó csomagokat adott át ünnepélyes keretek között a kórház főigazgatójának, Sinkó-Káli Róbertnek, aki köszönetét fejezte ki a töretlen támogatásért.

Jászárokszállás kórházunk felé irányuló jótékonysági tevékenysége már három évre nyúlik vissza, az első alkalomkor 2,5 millió forintot, az utóbbi két esztendőben pedig négy-négy millió forintot különített el az önkormányzat a helyi egészségügy támogatása érdekében. Az említett összegekben a kórház által meghatározott tisztítószerek, takarítógépek, higiéniát szolgáló termékek kerültek beszerzésre.

Gergely Zoltán polgármester hangsúlyozta, nagyobb figyelmet kellene szentelni az egészségügynek, mely cél eléréséhez apró lépés egy ilyen jellegű segítségnyújtás, de szívből reméli, hogy követendő példaként mutatkozik meg a jövő adományozói számára.

Kazsimér Nóra

Kazsimér Nóra

A jászberényi Jászkürt Újság és a BerényCafé újságírója.

Vélemény, hozzászólás?