Az Elektrofutár Kupát is a Másnaposok nyerték

Idén nyáron már harmadik alkalommal gyűltek össze a környék kézilabdásai, hogy hódoljanak szenvedélyüknek, a strandkézilabdának. Ezúttal az Elektrofutár Kupa és különdíjai volt a tét, de természetesen főként a játék öröméért játszottak a lányok, hölgyek, asszonyok.

Az “A” csoportban az Őzgidák magabiztosan verte mindhárom ellenfelét, míg a többiek meglepetésre körbeverték egymást. A fiatal mezőtúri lányok (MAFC) legyőzték 2:1-re a Jóbarátokat, majd kikaptak 2:1-re a berényi hölgyektől (Ezmostígyjöttössze), akiket viszont 2:0-ra vert meg a Jóbarátok, így jobb pontkülönbséggel utóbbiak jutottak a négy közé.
A “B” csoportban a budapesti Másnaposok emelkedett ki a mezőnyből, 2:0-ra nyerte meg mind a 3 mérkőzését. Közülük a jászberényi fiatalok, a Rebarbara meglepetésre legyőzte a Tátra(i) Tea Teamet (akik magabiztosan verték a Vámosgyörköt), így megérdemelten jutott be a 4 közé.
Az egyik elődöntőben az Őzgidák verték 2:0-ra a Rebarbarát, míg a másik keresztjátékot a Másnaposok nyerték meg a Jóbarátok ellen. A bronzmérkőzésen diadalmaskodott a rutin, de a fiatal berényi lányok így sem vallottak szégyent. A döntő csak szétlövéssel dőlt el, a Másnaposok ha nehezen is, de ismét kupát nyert, ezúttal az Elektrofutár Kupát.
1. Másnaposok, 2. Őzgidák, 3. Jóbarátok, 4. Rebarbara, 5. Tátra(i) Tea Team, 6. MAFC, 7. Ezmostígyjöttössze, 8. Vámosgyörk.
Különdíjakat is osztottak a szervezők, a legjobb kapus Duba Alexandra (Jóbarátok), a legjobb mezőnyjátékos Bakos Petra (Rebarbara), míg a gólkirálynő Mészáros Dorina (Őzgidák lett).
Várhatóan még egy alkalommal lesz lehetőségük játszani a kéziseknek idén nyáron, a tervek szerint augusztus 29-én lesz még egy kupa.
Szerző: Kiss Attila

Munkatársunk

A jászberényi Jászkürt Újság és a BerényCafé újságírója.

Vélemény, hozzászólás?