Lomtalanítás Jászapátin

November 11-én, szombaton Jászapáti településen lomtalanítást végez a Regio-Kom Térségi Hulladékszállítási Nonprofit Kft.

A lomtalanítással egyidejűleg a lakossági hulladékszállítás a megszokottak szerint történik. Kérik, hogy a lakosság reggel 7 óráig helyezze ki lomhulladékait az ingatlanjai elé. A hulladékokat úgy kell elhelyezni, hogy azokat a begyűjtést végző gépjármű meg tudja közelíteni, és a rakodás biztonságosan és balesetmentesen elvégezhető legyen.

Kihelyezhető hulladékok:
Nagyobb méretű berendezési tárgyak, bútorok, ágybetétek, háztartási berendezés és készülék, ruhanemű, illetve ingatlanonként maximum 4 darab személygépjármű gumiabroncs. A kis térfogatú hulladékokat összekötött zsákban kérik kihelyezni. A zsákok megtöltésénél figyelni kell arra, hogy azok kézi erővel mozgathatóak legyenek.

A lomtalanítás során nem kerülnek elszállításra az alábbi hulladékok:
– építési törmelék (kivéve mosdókagyló, wc csésze)
– levágott füvek, faágak és más komposztálható hulladékok
– veszélyes hulladékok (festékek, oldószerek és csomagolásaik, elem és akkumulátorok, fénycsövek, gyógyszerek, növény védőszerek, olajok és olajjal szennyezett hulladékok, pala)
– elektromos berendezések (hűtőszekrény, számítógép, televízió, mikrohullámú sütő)
– fémhulladékok

Lakókörnyezetünk tisztítása és tisztán tartása érdekében szervezett lomtalanítás végrehajtásához a társaság kéri a lakosság segítőkész közreműködését!

Fotó: dunakeszipost.hu

Munkatársunk

A jászberényi Jászkürt Újság és a BerényCafé újságírója.

Vélemény, hozzászólás?