Ismét a Bercsényié a Korompai Kupa

Jászberényben már több mint 50 éve rendezik meg a Korompai Kupa küzdelmeit, melyet a városi iskolák III. korcsoportos csapatai számára szerveznek meg.

Korompai István utánpótlás edző emlékének méltó módon adóznak a kis futballisták, iskolák, testnevelők, szülők, nagy rangja van ennek a kupának évről évre.
Idén 5 csapat részvételével zajlottak a küzdelmek, és a kilátogató szülők, érdeklődők azt tapasztalhatták, hogy 4 közel azonos képességű csapat nagy csatát vív az érmekért. A Székely Mihály Általános Iskola csapatát mind a 4 iskola magabiztosan győzte le, de az egymás ellen meccsek nagyon szorosak voltak. Az Apponyi csapatát minimális különbséggel verte a Bercsényi, Szent István, Nagyboldogasszony hármas, míg a Bercsényinek sikerült 1-1 góllal legyőznie a Szent István (2:1) és a Nagyboldogasszony (1:0) csapatát is, így a tavalyi kupagyőzelem után idén is a bercsényisek emelhették magasba a Korompai Kupát. A 2. helyen a Szent István Sport Általános Iskola végzett, miután legyőzte a Nagyboldogasszony csapát (2:0).
Különdíjakat is átadtak a szervezők, a legjobb mezőnyjátékos Csáki Noel (Bercsényi), a legjobb kapus Farkas Deme Dávid (Szent István), a gólkirály Kispál Ádám (Nagyboldogasszony), a tornagyőztes csapat testnevelője Kiss Attila (Bercsényi) lett. Különdíjat kapott még kimagasló játékáért Juhász Eszter (Apponyi ).
Kiss Attila

Munkatársunk

A jászberényi Jászkürt Újság és a BerényCafé újságírója.

Vélemény, hozzászólás?