A TWISTER csapata nyerte a IV. Jász-Tool Kupát

Immáron a IV. Jász-Tool Kupa strandkézilabda tornát rendezték meg június 10-én a Lehel Termálfürdő és Kempingben. Ezúttal 7 csapat mérkőzött a serlegért, érmekért, különdíjakért, oklevelekért.
Két csoportban zajlottak a küzdelmek, a négy csapatos csoportban 3 csapat kiemelkedett. Mindhárman legyőzték a Swiper és barátait, ellenben egymással nem bírtak, körbeverték egymást, amiből a Jägerbombák és az SZBI jött ki jobban. Ez a két csapat jutott be a legjobb négy közé, míg a TFSE csapata csak az 5. helyért játszhatott. A három csapatos csoportban a Szedett-vedettek megnyerte mindkét mérkőzését, míg a TWISTER is győzött a Matek fakt ellen, így szintén bejutottak a legjobb négy közé. Az első helyosztón a TFSE magabiztosan verte a Matek fakt-ot, és így az 5. helyen végzett. A keresztjátékok során a TWISTER 2:0-ra nyert a Jägerbombák ellen, míg az SZBI a Szedett-vedetteket verte, így a két győztes bejutott a döntőbe. A 3. helyért a Szedett-vedettek összeszedettebben játszott, mint a Jägerbombák, 2:0-ra győzött, így megszerezte a bronzérmet. A döntő hatalmas küzdelmet hozott, az első félidőt a TWISTER nyerte egy góllal, a második félidő vége előtt egy góllal az SZBI vezetett, amikor büntetőhöz jutott a TWISTER, amit értékesítettek is, így végül 2:0-ra nyerték a döntőt és ezzel a IV. Jász-Tool Kupát is.

A torna legjobb kapusa Fási-Szabó Lilla (TWISTER), legjobb mezőnyjátékosa Baranyi Zsófia (SZBI), míg gólkirálynője Ducza Adél (Jägerbombák) lett.

Munkatársunk

A jászberényi Jászkürt Újság és a BerényCafé újságírója.

Vélemény, hozzászólás?