Andersen Liga: a Worm Angels következik

Az Andersen Liga harmadik fordulójában a Lehel HC U21-es csapata a Worm Angels együttesét fogadja október 22-én, szombaton este a Jászberényi Jégcsarnokban.

Két forduló után a mieink még pont nélkül, a Worm Angels pedig egy győzelemmel és egy vereséggel, azaz 3 ponttal áll az Andersen Liga táblázatán. Hetler Ádám csapata a szegediektől (6-8) és a Budafoki Hockey Club Farkasoktól (1-3) szenvedett hazai pályán vereséget, míg a Worm Angels legyőzte hazai pályán a győrieket (4-1), majd vereséget szenvedtek idegenben az FTC-Telekomtól (2-4).

A budafokiak ellen a jobb helyzetkihasználás döntött a vendégek javára. Ez volt az a játékelem, amelyben az ellenfél jobb volt, s a maga javára fordította a találkozó eredményét. Egyébként a harcossággal, a küzdéssel nem lehetett elégedetlen Hetler Ádám, aki a mérkőzést követően kiemelte, hogy ismét hasznos tapasztalatokkal lettek játékosai gazdagabbak. Hiába volt azonban a 32-16-os kapuralövési arány, ha a helyzeteinket kihagytuk, míg az ellenfél két szólóból is betalált.

– A Worm Angels ellen korábban már kétszer játszottunk, s egyszer ők, egyszer pedig mi nyertünk. A vendégek játékoskerete tele van Erste Ligát megjárt játékosokkal, azaz nagyon nehéz dolgunk lesz. Ők biztos, hogy a győzelem megszerzésének reményében érkeznek hozzánk. Mi pedig ezen a mérkőzésen is szeretnénk tovább fejlődni, s minél jobban megnehezíteni ellenfelünk dolgát – mondta a találkozóról Hetler Ádám.

Anderse Liga 3. forduló

október 22. – szombat

19.00 óra: Lehel HC U21 – Worm Angels

Jászberényi Jégcsarnok

A harmadik forduló további mérkőzései:

október 22. – szombat

15.30 óra: UNI Győr ETO HC – FTC-Telekom

Nemak Jégcsarnok

19.00 óra: Lehel HC U21 – Worm Angels

Jászberényi Jégcsarnok

19.00 óra: MAC-Ikonok – DAB-ASP

Kisstadion

19.00 óra: Sportországi Cápák – Goodwill Pharma Szegedi Vízmű

Mátyásföldi Jégcsarnok

Hajrá Lehel HC U21!

 

 

Munkatársunk

A jászberényi Jászkürt Újság és a BerényCafé újságírója.

Vélemény, hozzászólás?