Hétvégi sportműsor

A sportbarátoknak labdarúgást és teniszt tudunk ajánlani a hétvégére Jászberényben. A JFC NB III-as csapata MOL Magyar Kupa mérkőzést játszik szombaton, míg a JSE Tenisz Szakosztálya a hét végén rendezi meg hagyományos InterJnet Abas Kupa utánpótlástornáját.

MOL Magyar Kupa – labdarúgás

Az országos főtábla 3. fordulójában a Jászberényi FC a vele egy csoportban szereplő DEAC együttesét kapta ellenfélnek. A továbbjutás egy mérkőzésen dől el, döntetlen esetén hosszabbítás, majd ha ez sem dönt, akkor büntetőrúgások után dől el, melyik együttes jut a legjobb 32 közé.

A találkozó esélyesének inkább a vendéggárda számít, hiszen a DEAC az NB III Keleti-csoportjában 8 forduló után 15 ponttal az 5. helyen áll, míg a JFC csak 4 ponttal az utolsó előtti, azaz a 19. Külön érdekessé teszi a találkozót, hogy egy héttel később a két csapat ismét megmérkőzik egymással Jászberényben, de már bajnoki pontokért.

A JFC nem kapott legyőzhetetlen ellenfelet a DEAC személyében, de nem is mehet biztosra. A továbbjutás kiharcolása már csak azért is jó lenne, mert a következő körben jó eséllyel akár NB I-es ellenfelet is kaphatna a JFC, s egy teltházas mérkőzés jó bevételt jelenthetne az egyesület számára.

MOL Magyar Kupa – országos 3. forduló

szeptember 17. – szombat

15.00 óra: JFC – DEAC

Jászberényi Városi Stadion

 

InterJnet Abas Kupa – tenisz

A hét végén, szombaton és vasárnap rendezi meg hagyományos utánpótlás teniszversenyét a JSE tenisz szakosztálya.

A fiúk 14, illetve 16-18 éves korcsoportban mérik össze tudásukat.

A találkozókat az egykori Lehel Sportcsarnok mellett lévő teniszpályákon rendezik.

 

Munkatársunk

A jászberényi Jászkürt Újság és a BerényCafé újságírója.

Vélemény, hozzászólás?