Dobogós helyek a helikopterbázison

A Szolnoki Honvéd Sportegyesület és az MH 86. Szolnok Helikopter Bázis közös rendezésében valósult meg szeptember 10-én a II. Honvéd Duatlon Kupa, ahol a Jászberényi Triatlon Sportegyesület versenyzői több korcsoportban is dobogós helyezéseket szereztek.

A verseny különleges helyszínéül a szolnoki Helikopter Bázis szolgált, ahol a kifutópályával párhuzamosan elhelyezkedő, teljesen egyenes, két kilométer hosszúságú gurulóút biztosította a kerékpározás helyszínét, míg a futás útvonala, különböző harci helikopterek mellett haladt el.

Az itt, második alkalommal rendezett megmérettetés, helyet adott az országos utánpótlás ranglista bajnokságnak, illetve Sprint Amatőr Kupa futamának is.  Az utánpótlás erőpróbákon valamennyi korcsoportban indult versenyző, a jászTRI sportolói közül és jó erőben teljesítették a saját távjaikat. Eredményesen versenyzett gyermek kategóriában a lányoknál Nyíri Bernadett, aki 4., a fiúknál Rómer Levente, aki 5. helyen ért célba.

Sprint távon, ami 5km futást, 20 km kerékpározás és 2,5 km futás folyamatos teljesítését jelenti, a korosztályok együtt versenyeztek és a berényiek közül többen is dobogós eredményeket értek el. Az ifiknél Balla Fanni 2., Notheisz Csongor 3., felnőtt1-ben Vincze Ákos 1., szenior3-ban Demeter Gábor 2. helyezést szerzett.

Munkatársunk

A jászberényi Jászkürt Újság és a BerényCafé újságírója.

Vélemény, hozzászólás?