Aranyjelvényes triatlonosok

A Magyar Triatlon Szövetség március 19-én rendezte Díjátadó Gáláját a Törökbálinton a Sportközpontban, ahol városunk kiváló korosztályos triatlonosai is a kitüntetettek között voltak. 

Az ünnepélyes esemény remek alkalom volt, hogy értékeljék és elismerjék a hazai triatlonos közösség tehetségeit, mindazokat, akik kiemelkedő teljesítményt nyújtottak, duatlon vagy triatlon, esetleg mind a két sportágban.  Az előző évben a koronavírus-járvány miatt nem tudták megtartani a díjátadót, így idén a 2020-as és 2021-es év legjobbjait ünnepelték, köztük a Jászberényi Triatlon Sportegyesület kitűnő eredményeket elért utánpótlás versenyzőit.

A versenyszezonban több korosztálynak, különböző távokon rendeznek duatlon és triatlon versenyeket, az ország több pontján. A hazai triatlonos életben, száznál is több egyesület több mint ezer versenyzője vesz részt, és létszámuk évről évre dinamikusan bővül. Közülük kerültek ki az elmúlt két év legjobbjai, versenytípusonként és korosztályonként, akik egy-egy ranglistán vagy kupában teljesítették a minősítéshez szükséges feltételeket.

Az igen erős utánpótlás triatlon – duatlon mezőnyben, korosztályos Aranyjelvényes minősítést szerzett Jászberényi Triatlon Sportegyesület díjazottjai:

Balla Fanni Anna;  Notheisz Csongor;  Nyekeczki Dániel;  Vincze Ákos;  Kiss Kende;

Nyíri Bernadett;  Furcsa Marcell;  Kardos János;  Urbán Olivér

Munkatársunk

A jászberényi Jászkürt Újság és a BerényCafé újságírója.

Vélemény, hozzászólás?