I. Jászsági Gazdasági Napok Jászberényben

Első alkalommal rendezi meg a Jászberény Városi Önkormányzat, a Novico Szervező és Tanácsadó Iroda (expo szervező), valamint a Jászkerület Nonprofit Kft. (fesztivál szervező) szeptember 9-11. között Jászberényben a Jászsági Gazdasági Napok rendezvényt, melynek keretében megnyitják majd a XI. Jász Expót is. A három nap során gazdag kulturális program is várja majd az érdeklődőket a JP Arénában.

A nagyközönség már pénteken (szeptember 9.) 14.00 órától megtekintheti a XI. Jász Expo kiállítását, ám magát a rendezvényt 16.00 órakor ünnepélyes keretek között nyitják majd meg. A két időpont között, 15.00 órától Gazdasági Fórumot is tartanak.

Az I. Jászsági Gazdasági Napokat, s ezzel a XI. Jász Expót is György László, a Kulturális és Innovációs Minisztérium innovációért felelős államtitkára nyitja majd meg. A megnyitón közreműködik Borbás Zoltán, a JNSZ megyei közgyűlés alelnöke, Pócs János, a Jászság országgyűlési képviselője és Budai Lóránt, Jászberény polgármestere. A köszöntőket követően adják át a vásár díjait, majd a vendégek megtekintik a XI. Jász Expo kiállítást.

A rendezvény védnökei: Windheim József, az OTP Bank Dél-Alföldi Régió ügyvezető igazgatója, Budai Lóránt, Jászberény polgármestere és Borbás Ferenc emeritus Jászkun főkapitány.

Az expót szervező Novico ügyvezető igazgatója, Szabó János előzetesen rádió interjújában jelezte, hogy minden hely betelt a kiállításon, ahová számos távoli településről is érkeztek kiállítók. A háromnapos program szerves része az a kulturális ajánlat, fesztivál, amelyben mindenki megtalálhatja a kedvére való eseményt.

Munkatársunk

A jászberényi Jászkürt Újság és a BerényCafé újságírója.

Vélemény, hozzászólás?