Pontmentés Cegléden 10 emberrel

A labdarúgó NB III Keleti-csoportjában a 23. forduló mérkőzéseit játszották a csapatok. A Jászberényi FC a szomszédvár, Ceglédi VSE vendégeként lépett pályára és döntetlent ért el.

A középmezőnyben elhelyezkedő Ceglédi VSE ellen a mieink számítottak esélyesnek, ám hiába dolgozott ki több helyzetet is az első félidőben Németh Gyula csapata, gól ebben a játékrészben nem született. Fordulás után a házigazdák az 53. percben Damásdi Alex révén szereztek vezetést (1-0). A 67. percben László Krisztián a kiállítás sorsára jutott, így jó esélye nyílt a ceglédieknek, hogy 10 ember ellen megszerezzék a győzelmet. A 79. percben azonban Lőrincz Attila szabadrúgásból egyenlíteni tudott, s így egy pontot „megmentett” a JFC.

Ceglédi VSE – JFC 1-1 (0-0

Mivel a listavezető tiszakécskeik is döntetlen eredményt értek el a fordulóban, így a két csapat között maradt a 3 pont különbség. A harmadik BVSC-Zugló 7, a negyedik Eger SE 9 pont távolságban van a mieinktől.

A bajnokság következő fordulójában, március 14-én, a JFC csoportrangadót játszik, hiszen a listavezető Tiszakécske LC együttesét fogadja. A mérkőzés zárt kapuk mögött 14 óra 30 perckor kezdődik.

 

Szántai Tibor

Munkatársunk

A jászberényi Jászkürt Újság és a BerényCafé újságírója.

Vélemény, hozzászólás?