Győzelem Gyöngyöshalász ellen

A labdarúgó NB III tavaszi rajtjára készülő Jászberényi FC csapata szerdán a gyöngyöshalásziakat fogadta, s a kései gólok mérkőzésén 2-1-es hazai siker született.

A Jászberényi FC honlapján szereplő, a mérkőzésről szóló tudósításból kiderül, hogy a Heves megyei I. osztályú bajnokság 7. helyezettje ellen az utolsó tíz percben estek a gólok. A 80. percben Süttő talált a vendégek kapujába, majd 8 perccel később Gémes volt eredményes és 2-0-ra alakult az eredmény. A gyöngyöshalásziak a találkozó utolsó percében Tóth Levente révén szépítettek.

Jászberényi FC – Gyöngyöshalász 2-0 (0-0)

Amint arról korábban már beszámoltunk, még egy csatár leigazolását tervezik a JFC-nél. Az egyik kiszemelt, Szerencsés Miklós biztosan nem jön Jászberénybe, mert klubja, az MTK mindenképpen azt szeretné, ha a fiatal játékos a másodosztályban szerepelne.

A gyöngyöshalásziak ellen a második jászberényi találatot szerző Gémes Leventével viszont jól haladnak a tárgyalások és a klub korábbi játékosa, a 24 éves Lukács Richárd is pályára lép szombaton, az együttes következő felkészülési mérkőzésén, melyet idegenben a Honvéd U19-es csapata ellen játszanak.  Lukács Richárd korábban Jászberényből az NB II-es Ceglédhez igazolt, s most a Kelen SC-től érkezhet.

Szántai Tibor

Munkatársunk

A jászberényi Jászkürt Újság és a BerényCafé újságírója.

Vélemény, hozzászólás?