Körmenden folytatják a pontvadászatot

Az NB I A-csoportos felnőtt férfi kosárlabdabajnokságban háromhetes szünetet tartottak a válogatott Eb-selejtező mérkőzései miatt. A sikeresen megvívott selejtezőt követően – a válogatott bejutott az Eb 24-es döntőjébe – a hétvégén, szombaton folytatódik a bajnoki pontvadászat.

A Jászberényi KSE a szünetet kihasználva edzésekkel és két gyakorló találkozóval készült az alapszakasz hajrájára. Az együttes szombaton Körmenden lép pályára a bajnoki pontokért, majd március 2-án a Zalaegerszeget, 6-án az Oroszlány csapatát fogadja. Egy héttel később Zalaegerszegre látogat a JKSE, majd március 27-én a kecskemétiek ellen hazai pályán fejezi be az alapszakaszt. Információink szerint a csapat kerete teljes, minden játékos Patai Benjámin vezetőedző rendelkezésére áll.

Azt viszont egyelőre még nem tudni, hogy az alapszakaszt 9-14. helyen záró együttesek a folytatásban hogyan játszanak tovább. Az biztos, hogy középszakaszt nem rendeznek, s az első nyolc az alapszakaszt követően a play off-ot kezdi, azaz az egyenes kieséses szakaszban dönti el a legjobb nyolc csapat a bajnoki cím és a helyezések sorsát.

Szántai Tibor

Munkatársunk

A jászberényi Jászkürt Újság és a BerényCafé újságírója.

Vélemény, hozzászólás?