Itthon veretlen a JFC

Az őszi utolsó és az előrehozott tavaszi első meccsét is hazai pályán játszotta a Jászberényi FC a labdarúgó NB III Keleti csoportjában.

Bár a Debreceni VSC második csapata ellen két pontot veszített Német Gyula gárdája, a Tiszaújvárossal szemben a kilencedik itthoni győzelmüket szerezték meg. A járványhelyzet miatt már zárt kapuk mellett fogadta a fiatal debrecenieket a JFC, de a kezdéssel így sem volt gond, Pálinkás révén gyorsan megvolt a vezetés.

Két gyors ellentámadásból viszont fordított a kis Loki, szünet után pedig a duplázó Sármány harmadszor is betalált. Fekete Márk szépítése után az egyenlítésért rohamoztak a mieink, amit Torkos fejes góljával sikerült elérni (3-3).

A győzelem végül nem jött össze, azonban a talpra állás mínusz kettőről mindenképpen dicséretes volt. Egy héttel később a Tiszaújváros érkezett látogatóba, s az első játékrész kiegyenlített küzdelmében nem rezdültek meg a hálók. A második félidő elején viszont Szemere egy szöglet után a borsodiak kapujába lőtt, bő tíz perccel később pedig Fekete Márk látványos mozdulattal továbbította a labdát a jobb felső sarokba.

Süttőék ezt követően már nemigen adtak esélyt a vendégeknek, és megérdemelten nyertek (2-0). A listavezető Tiszakécske mindkét fordulóban győzött, így négy pontra növelte előnyét. A téli pihenő előtt, december 6-án a biztos második JFC még Sajóbábonyban lép pályára, újabb sikerrel továbbra is tapadhatna riválisára.

Fotó: Pesti József

Szerző: Szőrös Zoltán

Munkatársunk

A jászberényi Jászkürt Újság és a BerényCafé újságírója.

Vélemény, hozzászólás?