Szép jászberényi eredmény a III. Jégördög Kupa országos műkorcsolyaversenyen

A járványhelyzet a műkorcsolya edzéseket és versenyeket sem kímélte az elmúlt időszakban. A jászberényi Cori-Kör Alapítvány korcsolyázói utoljára a februári OB-n léptek jégre versenyen, a márciusi Valentin Kupa már elmaradt, és ezt követően sokáig az edzéseket is csak online módon tudták folytatni a lányok.

A hosszú kényszerszünet után október 23-24-én nyílt lehetőség újra versenyezni, ekkor rendezte meg a Jégördög SE a III. Jégördög Kupa országos műkorcsolyaversenyt Érden. Ezúttal csak a Nemzetközi Korcsolyázó Szövetség (ISU) szabályrendszere szerinti kategóriákban hirdettek versenyt a szervezők, a rekreációs kategóriákban nem.

Városunkat Zircher Flóra képviselte a 9 évesek korcsoportjában (felkészítő edzője: Gabrieli Adrien). Flóra kűrje nagyon szépen sikerült, így a rangos mezőnyben fővárosi, miskolci és győri korcsolyázókat megelőzve a 6. helyen végzett, ezzel a vidéki egyesületek versenyzői közül ő szerepelt a legjobban. A következő megmérettetés az I. Vasas Kupa lesz Budapesten, november 14-én.

Munkatársunk

A jászberényi Jászkürt Újság és a BerényCafé újságírója.

Vélemény, hozzászólás?