Köszönet a példaértékű összefogásért!

A Jászberényi Jótékonykodók közösségi csoportnak rekordidőn belül sikerült összegyűjteni azt a két és fél millió forintot, amely Banya Ricsike barcelonai műtétéhez szükséges.

Mint már korábban megírtuk, Banya Ricsike négyéves jászberényi kisfiú súlyos izomtónus-eloszlási rendellenességben szenved, amely akadályozza a mozgás és beszédkészségét. A gyógyításához speciális műtétre van szükség, amelyet Spanyolországban tudnak elvégezni. A magas költségeket a család önerőből nem tudta előteremteni, így a Magyar Anita, Sárközy Csabáné Béres Krisztina vezette Facebook csoport jótékonysági gyűjtést rendezett a család javára.

A licitálásokból, civil és céges felajánlásokból és a kupakgyűjtésből összegyűlt az az összeg, amelyből el lehet végezni a fontos beavatkozást. A kisfiút a tervek szerint június 30-án műtik.

A Jászberényi Jótékonykodók nevében Magyar Anita mondott köszönetet az önzetlen segítségért, az anyagi és fizikai felajánlásokért, mindennemű támogatásért, amit az emberek nyújtottak abban a reményben, hogy Ricsike teljes életet élhessen.

Kárpáti Márta

Kárpáti Márta

A jászberényi Jászkürt Újság és a BerényCafé újságírója.

Vélemény, hozzászólás?