Adomány a mentősöknek

A kialakult járványügyi helyzet a mentőszolgálat szakembereire is plusz terhet ró, és az óvintézkedések betartása mellett is fokozott veszélynek vannak kitéve a fertőzöttekkel való közvetlen érintkezés miatt.

A társadalmi szerepvállalás szép példája, hogy a Jászberényi Mentőállomáshoz is számos felajánlás érkezett vállalkozóktól és magánszemélyektől egyaránt.

Az Országos Mentőszolgálat Jászberényi Mentőállomására a helyi jótékonysági gyűjtések szervezésében élen járó Sárközy Csabáné Béres Krisztina adott át élelmiszercsomagot március 21-én, majd a jó példát többen követték az utóbbi napokban. Az élelmiszeradományok mellett kaptak még védőmaszkokat, pénzbeli támogatást, mosógépet és szárítógépet is. Ez utóbbi két gép a munkaruhák helyben történő, gyors és higiénikus tisztításában segíti a bajtársakat, ami most különösen fontos számukra. A jászberényi mentősök közösségi oldalukon köszönik meg időről-időre a felajánlásokat, amelyek bizonyára sok erőt és kellő lendületet adnak nekik a nehéz mindennapokban.

Munkatársunk

A jászberényi Jászkürt Újság és a BerényCafé újságírója.

Vélemény, hozzászólás?