A választás tétje

A kampányidőszak végén a Jászság parlamenti képviselője, egyben a Fidesz-KDNP képviselőjelöltje sajtótájékoztatón összegezte véleményét a vasárnapi választás mibenlétéről és jelentőségéről. Ezt közöljük cikkünkben.

Most vasárnap nem csak az elmúlt 4-8 évről, hanem a gyermekeink szabad jövőjéről is döntünk. Döntésünk nem lesz visszavonható. Hazánk sorsa évtizedekre eldől most vasárnap.

Mára teljesen egyértelmű, hogy minden ellenzéki jelölt, minden miniszterelnök jelölt Soros György jelöltje áll Orbán Viktorral és Fidesz jelöltekkel szemben. Soros jelöltjei mindannyian arra készülnek, hogy lebontsák a kerítést, végrehajtsák a betelepítéseket, és bevándorló országgá tegyék Magyarországot. A Fidesz-KDNP jelöltjei ezzel szemben megvédik az országot, megtartják a kerítést, és küzdenek a betelepítés ellen. A választás tétje tehát Magyarország jövője.

A tét mára egyértelmű: a külföldi tulajdonban lévő cégeket arra kötelezik majd, hogy magyar munkavállalókat elküldjék, és a lakatlan házakba telepített migránsokat vegyék fel helyükbe az olcsóbb bérfizetés miatt! Az ellenzék jelöltjeinek Brüsszel és Soros fog diktálni. A migránsokat védi Brüsszel, de a magyar munkavállalókat nem. Eltartásuk évente személyenként 9 millió forint. Ezt a magyar emberek szociális támogatásából, nyugdíjából, egészségügyi ellátásából fogják elvenni, amit Soros bankja meghitelez… Újra megszorítások, Áfa és adó emelések lesznek!

Mi még választhatunk. Április 8-án megakadályozhatjuk, hogy Magyarországból is eladósodott, bevándorló országot csináljanak. Mi meg akarjuk őrizni Magyarországot magyar országnak, ezért arra kérünk mindenkit, hogy mindkét szavazatával a Fidesz-KDNP szövetséget támogassa! Ígérem, ahogy eddig is mindenki számíthatott rám, úgy számíthat a jövőben is! Most én is szeretnék kérni: bízzanak bennem, mert nekem a Jászság, a Fidesz-KDNP szövetségnek Magyarország ez első!

A sajtó kérdésére válaszolva a közvélemény kutatások hitelességével kapcsolatban a politikus elmondta, hogy az elemzők sokszor manipulatív szándékkal teszik közzé eredményeiket. Ezeknek nem kell feltétel nélkül hinni! Ne hagyjuk magunkat manipulálni, menjünk el szavazni saját meggyőződésünk szerint!

Szintén újságírói kérdésre Pócs János kifejtette: a választásokat követően Brüsszel politikájának kell alkalmazkodni Magyarországhoz és a V4-ekhez. Közép-Európa államai összetartanak, és ha az unió nem akarja elveszíteni őket, akkor változtatnia kell. Téves az a feltételezés, hogy amennyiben Orbán Viktor szembe megy a Soros támogatta unó vezetésével, akkor hazánk kevesebb támogatásban részesül. Láthatjuk, hogy Magyarország, – amely nem hajtott fejet feltétel nélkül Brüsszel akaratának – kapta az unión belül arányosan a második legmagasabb támogatási összeget.

Munkatársunk

A jászberényi Jászkürt Újság és a BerényCafé újságírója.

Vélemény, hozzászólás?