Lakodalmas kavalkád

Ma már kijelenthetjük, hogy az esküvő kiállításoknak hagyománya van. A házasulandók még a nyári szezon beköszönte előtt tájékozódhatnak az újév trendjeiről, a modern helyszínekről és a folyton változó kínálatról. Nem volt ez másként városunkban sem, február első szombatján, amikor a jászberényi Sólyom Hotelbe zarándokoltak a témában érintettek.

A január-februári forduló nemcsak a bálok időszaka, ezidőtájt ugyanis megtelnek a rendezvényközpontok, éttermek és hotelek szolgáltatókkal, izgatott menyasszonyokkal és őket kézen fogó vőlegényekkel.

Jászberényben a Sólyom Hotelben immáron hetedik alkalommal várták a nagy nap előtt álló jegyeseket, akik kedvükre válogathattak a legkülönfélébb területek képviselői között. Az esős, zord idő ellenére is megtelt az esemény helyszínének parkolója, ahonnan jóleső érzés volt bemenekülni a hangulatos fényekkel kivilágított, sütemény illatú falak közé.

Idén 25 kiállító fogadta az érdeklődőket, asztalaikat kreatív édességek, meghitt képek, pompás virágok, színes grafikai termékek és csalogató referenciák borították. Az egész napos esemény egyértelmű fénypontjai a kiállított ruhaköltemények voltak, melyek azonnal magukra vonzották a leendő arák tekinteteit.

A kiállítások népszerűségének titka, hogy egy fedél alatt nyílik lehetőség begyűjteni a szükséges szolgáltatókat és tájékozódni díjszabásaikról, ajánlataikról. Ha már a bejáratnál bejelentkeztünk az anyakönyvvezetőhöz, továbbsétálva minden gond nélkül foglalhattunk nászutas lakosztályt egy mediterrán szigeten vagy ízlelhettünk koktélkülönlegességeket a bárpultnál. Ugyanott tájékozódhattunk a legújabb divatirányzatokról, melyek idén a természetközeli formák és színek, avagy az úgynevezett vintage stílus, mely nem pusztán a fotózások alkalmával hódít, de a torták, a kiegészítők és a dekorációk terén is.

Aki a párjával érkezett, esélyes volt a tematikus nyereményekre, köztük az igazán kecsegtető, 50. 000 Ft-os ajándékutalványra, mely a ruhakölcsönzési, szépségápolási és egyéb, szolgáltatók által felajánlott kedvezményekkel együtt hamar megtalálta szerencsés gazdáját.

Kazsimér Nóra

Kazsimér Nóra

A jászberényi Jászkürt Újság és a BerényCafé újságírója.

Vélemény, hozzászólás?