Négyéves szépségkirálynő

Édes szempárok, cuki mosolyokkal kooperálva, habos-babos ruhák és bennük az elbűvölő kislányok a Magyarország Gyermek Szépe szépségversenyén. Városunk képviseletében Menyhárt Lola indult, nem is akármilyen sikerrel.

Menyhárt Lola júniusban lesz négy éves, tengerkék szemei mellett, vörös fürtöcskéi is megragadják a tekintetet. Ahogy azt tudniillik, minden gyermek a saját szülőjének a legszebb, azonban Lola szépségére a Magyarország Gyermek Szépe zsűrije is felfigyelt.

A szülők Menyhárt Gábor és felesége Andrea a facebook közösségi portálon értesültek a gyermekszépségversenyről, melyre az útlevél egy budapesti tesztfotózás volt. Bartolovics Ildikó a Magyarország Gyermek Szépe verseny vezetője személyesen választotta ki a kislányt a fényképek alapján. A sikerszéria ezzel nem ért véget a Menyhárt család számára, ugyanis a január 28-i Novotel Hotelben rendezett elődöntőn koronával a fején távozott Lola. A következő megmérettetés májusban lesz, melyet egy négy hetes felkészítő tábor előz meg.

A zsűri a külső megjelenés mellett, a viselkedést, a bemutatkozást és a testtartást pontozza. A fiatalon reflektorfényben tündöklő apróságoknál a természetesség dominál, melyet tilos műszempillával, műhajjal vagy túlzott sminkkel felturbózni. Az édesapa szerint Lolát egyáltalán nem kerítette hatalmába a kifutó bűvölete, amellett, hogy büszkék rá igyekeznek szinten tartani az önképét.

–Nagyon büszkék vagyunk Lolára, hogy ilyen profin csinálja, és városunk hírnevét öregbítheti az országban. Egyelőre jól érzi magát és láthatóan élvezi a fotózást, szülőként pedig támogatjuk, ameddig csak szeretné – mondta lapunknak a büszke édesapa.

A szépségkirálynők élete nemcsak játék és mese, a versenyek komoly felkészülést igényelnek, melynek jelentős anyagi vonzata van. Lola pályáját egyelőre családja egyengeti, valamint szponzorok, támogatók segítségét is örömmel vennék. Az apró szépségért legközelebb a májusi megmérettetésen szurkolhatunk.

Szabó Lilla

Szabó Lilla

A jászberényi Jászkürt Újság és a BerényCafé újságírója.

Vélemény, hozzászólás?