Bemutatta jelöltjeit a FIDESZ-KDNP

Sajtótájékoztató keretében mutatta be jászberényi önkormányzati képviselőjelöltjeit, illetve polgármesterjelöltjét a Fidesz-KDNP március 21-én, csütörtökön délután a párt Táncsics utcai székházában.

A sajtó munkatársait Kis-Némethné Király Éva, a Fidesz jászberényi szervezetének elnöke köszöntötte, majd átadta a szót Hajnal-Nagy Gábor polgármesterjelöltnek, aki korábban már volt a városi képviselő-testület tagja és alpolgármestere is.

– Nagy megtiszteltetés, hogy itt állhatok közöttetek, mint polgármesterjelölt – mondta bevezetőjében Hajnal-Nagy Gábor majd bemutatta a pártszövetség választókerületi jelöltjeit:

  1. vk.: Bota Judit
  2. vk.: Oláh Szabolcs
  3. vk.: Sipos Zoltán
  4. vk.: Buck Miklós
  5. vk.: Zezula István
  6. vk.: Bódis Béla
  7. vk.: Antal-Bús Barbara
  8. vk.: Hajnal-Nagy Gábor
  9. vk.: Sárközy Csabáné Béres Krisztina
  10. vk.: Sárközy Csaba

Hajnal -Nagy Gábor azt is elmondta, hogy új hangot szeretnének képviselni a városban, ami azt is jelenti, hogy szakítani szeretnének azzal a konfrontatív politikával, ami korábban jellemző volt Jászberényben.

– Az a legfontosabb célkitűzésünk, hogy a városért tegyünk meg mindent. Szeretünk itt élni, mindenki szereti Jászberényt. Ezt feltételezzük másokról is, akik indulnak ezen a választáson. Nem fogunk olyan kampányt folytatni, ami sértő lehet bárki számára. Mi a saját értékeink mellett szeretnénk megmutatni magunkat a választóknak. Reméljük mások is ezt teszik. Azután pedig bármilyen eredmény is születik, együtt tudunk majd dolgozni Jászberény érdekében, hogy egy modern. 21. századbeli várost építsünk – mondta a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltje, Hajnal-Nagy Gábor.

 

 

 

Munkatársunk

A jászberényi Jászkürt Újság és a BerényCafé újságírója.

Vélemény, hozzászólás?