Andersen Liga: csütörtökön rangadó hazai pályán a Győr ellen

Amint arról korábban már beszámoltunk, a Lehel HC Andersen Ligában szereplő csapata szenzációsan zárta a 2023-as esztendőt. Decemberben mind a hat bajnoki mérkőzését megnyerte Rusznyák Szilárd vezetőedző együttese és az első helyen zárta az évet.

Jégkorongozóink az ünnepeket követően sem adták alább és előbb a szegediek ellen nyertek idegenben, majd a továbbra is pont nélkül álló Sportországi Cápák ellen is begyűjtötték a három bajnoki pontot.

Goodwill Pharma Szeged – Lehel HC 3-10

Sportországi Cápák – Lehel HC 4-8

Január 18-án, csütörtökön pedig jón az idei első hazai mérkőzés, a nagy rangadó a győriek ellen, akik jelenleg egy mérkőzéssel kevesebbet játszva ötpontos hátrányban vannak a mieinkkel szemben. Azaz, a tabella első és második helyezettje méri össze erejét csütörtökön este a Jászberényi Jégpályán.

A két csapat ebben a bajnoki szezonban egyszer már összecsapott egymással és akkor (2023. november 04.) a győriek hazai pályán 7:3-ra legyőzték a mieinket. Van tehát miért visszavágni jégkorongozóinknak, akik egy újabb győzelemmel alaposan megerősíthetnék vezető helyüket a tabellán.

január 18. csütörtök

20.10 óra: Lehel HC – UNI Győr ETO HC

Jászberényi Jégcsarnok

Hajrá Lehel HC!

 

 

Munkatársunk

A jászberényi Jászkürt Újság és a BerényCafé újságírója.

Vélemény, hozzászólás?