Kátyúzás indul Jászberényben

Az utak állapotának javítása a legtöbb magyar településen célja a helyi önkormányzatnak. Javításra váró útfelület ugyanis időről-időre szinte mindenütt keletkezik. Ahogy ez Budai Lóránt polgármester alábbi Facebook bejegyzéséből kiderül, ez a helyzet városunkban is.

Az elmúlt év végén 250 millió forintot nyertünk belterületi utak felújítására. Ebből több helyszínen (Táncsics Mihály utca, Mészáros Lázár utca, Réz utca, Nádor utca, Madách Imre utca, Tarnay Alajos utca, Rácz Aladár utca, Riszner sétány) fog megvalósulni az út- és járdaburkolatok felújítása, valamint a kapcsolódó közművek korszerűsítése, továbbá a Nádor utcán – a járda felújításán túl – két gyalogátkelőhely kialakítása.

Mindezeket figyelembevéve kátyúzási munkálatok indultak a város minden pontján. A több mint száz úthiba javítását a Jászberényi V. V. Nonprofit Zrt. végzi.

A részleges megújulás érinti a Kiss Ernő utcát, a Szegfű utcát, a Rozmaring utcát, az Iskola utcát, a Jásztelki utat, az Alkotás utcát, a Mester utcát, a Páfrány utcát, a Técső utcát, a Som utcát, a Szent István körutat, a Tóth utcát, a Festő utcát, a Kápolna utcát, a Tompa Mihály utcát, a Darázs utcát, a Bajcsy Zs. utcát, a Thököly utat, a Pajtás utcát, a Kossuth L. utat, a Szent László utcát, a Pesti utcát, a Vaspálya utcát, a Fácán utcát, a Rigó utcát, a Hentes utcát, a Báthori utcát, a Hableány utcát, a Napsugár utcát, a Zöldár utcát, a Platán utcát és a Bajnok utcát.

Kérem és köszönöm a lakosság türelmét és megértését!

 

Munkatársunk

A jászberényi Jászkürt Újság és a BerényCafé újságírója.

Vélemény, hozzászólás?