Bódis Béla a 15. tagja a képviselő-testületnek

A januári időközi választást követően február 1-jén tartotta alakuló ülését az új Jászberény Városi Önkormányzat Képviselő-testülete. Az ülésen egy hely még üresen maradt, mert dr. Besenyi Orsolya, a Fidesz-KDNP kompenzációs listavezetője lemondott mandátumáról. A következő, február 22-i testületi ülésen viszont már nem lesz hiányzó.

Miután dr. Besenyi Orsolya bejelentett, hogy lemond a listás képviselői helyéről, a jelölő szervezete, a Fidesz-KDNP pártcsalád 30 napon belül jelölhetett a helyére képviselőt. Amint azt Baloghné dr. Seres Krisztinától, a helyi választási iroda vezetőjétől megtudtuk, a Fidesz-KDNP az elmúlt hét közepén élt jelölési jogával és Bódis Bélát kívánta delegálni a megüresedett képviselői helyre. A helyi választási bizottság megtárgyalta a jelölést, s döntést hozott az ügyben. Ez a döntés február 5-én, vasárnap hatályba lépett, s ennek értelmében a képviselő-testület 15. tagja Bódis Béla lesz.
Bódis Béla a február 22-i testületi ülésen teheti majd le a képviselői esküt, s ezt követően már bekapcsolódhat a testület munkájába.

Munkatársunk

A jászberényi Jászkürt Újság és a BerényCafé újságírója.

Vélemény, hozzászólás?