A Budafoki Farkasok jönnek Jászberénybe szombaton

Az Andersen Liga második fordulójában A Lehel HC U21-es jégkorongcsapata október 15-én, szombaton a Budafoki Hockey Club Farkasok együttesét fogadja. A találkozó 19.00 órakor kezdődik a Jászberényi Jégcsarnokban.

Egy hete, az első fordulóban a mieink 8-6-ra kaptak ki hazai pályán a szegediektől, mí a budafokiak az FTC vendégeként hosszabbításban szenvedtek 3-2-es vereséget. Azaz a Budafoki Farkasok vereségük ellenére szereztek egy pontot a Fradi ellen. A mieink két harmad után 6 gólos hátrányban voltak (2-8) a szegediek ellen, majd egy nagyszerű 20 percet produkálva 4-0-ra nyerték a záró 20 percet.

Az Andersen Liga két legfiatalabb csapata küzd meg egymással szombaton este Jászberényben, ám a vendégek így is átlag 2-3 évvel idősebb hokisokat küldenek majd jégre. Lesz közöttük egy rangidős jégkorongozó, aki nem kevesebb, mint 172 alkalommal a címeres mezt is felhúzhatta magára. Ő a budafokiak csapatkapitánya, Dobos Tamás, aki a Ferencváros játékosaként többször nyert magyar bajnoki címet is.

Azaz a szegediek után a budafokiak ellen sem lesz könnyű dolga a jászberényi fiataloknak, akik nagy elszántsággal várják a szombati találkozót és bíznak első győzelmük megszerzésében. Ehhez persze lesz egy-két szava a vendégeknek is.

A találkozót a pink hónap, a mellrák elleni küzdelem jegyében rendezik, melyre várják a jégkorong szerelmeseit.

Az Andersen Liga 2. fordulójának menetrendje:

október 15. – szombat

19.00 óra: Lehel HC U21 – Budafoki Hockey Club Farkasok

Jászberényi Jégcsarnok

19.05 óra: FTC Telekom – Worm Angels

FTC sátras jégpálya

20.15 óra: DAB-ASP – Uni Győr ETO HC

Dunaújvárosi Jégcsarnok

20.20 óra: MAC Ikonok – Sportországi Cápák

Kisstadion

Hajrá Lehel HC U21!

 

 

 

 

Munkatársunk

A jászberényi Jászkürt Újság és a BerényCafé újságírója.

Vélemény, hozzászólás?