Szombaton rajt az Andersen Ligában – jön a Szeged

Az MJSZ stratégiájába illeszkedően, közel egy éves szakmai előkészítést követően elindul a korábbiaknál professzionálisabb alapon szerveződő másodosztályú Liga. A sorozat névadó szponzora a magyar tanácsadói piac egyik kiemelt szereplője, az Andersen Magyarország lesz.

A Lehel HC első alaklommal indított U21-es csapatot a magyar bajnokságban, s ez az együttes az Andersen Ligában is megméretteti magát. Itt még keményebb, erősebb ellenfelek várnak fiatal csapatunkra, melynek az idei szezonban a tapasztalatszerzés lesz a célja.

A bajnokság névadó szponzora az Andersen, egy amerikai központú, adó- és jogi szolgáltatásokat nyújtó cégcsoport, amelynek magyar tagvállalata közel 100 munkatárssal, áll ügyfelei rendelkezésére. Az Andersen Magyarország különböző formában már több mint 10 éve támogatja az MJSZ munkáját és a magyar jégkorongsport fejlődését.

Az Andersen Ligában induló csapatok:

Goodwill Pharma Szegedi Vízmű

Sportországi Cápák

DAB-ASP

FTC-Telekom

Worm Angels

Budafoki Hockey Club Farkasok

UNI Győr ETO HC

MAC Ikonok

Lehel HC

Első ellenfelünk: Goodwill Pharma Szegedi Vízmű

Az Andersen Liga október 8-án, szombaton három mérkőzéssel startol. Jászberénybe a szegediek látogatnak, s reményeink szerint egy nagyszerű mérkőzés vár majd a jégkorong szerelmeseire. Jó hír utóbbiak számára, hogy a folytatásban, minden októberi szombaton hazai jégen lép pályára a Lehel HC.

Első ellenfelünk, a szegediek sok új játékossal érkeznek hozzánk. A tavaly Erste Ligában szerepelt Győri ETO HC játékosai közül többen is Szegedre igazoltak. Kováts Máté, Csiki Attila, Czakó Barna, Pápa Márton, Szlama Dániel, Turbucz Martin, Zsigmond Áron már komoly játékosmúlttal és tapasztalattal rendelkeznek, azaz nem lesz egyszerű a mieink dolga.

október 8. –szombat

19.00 óra: Lehel HC U21- Goodwill Pharma Szeged

október 15. – szombat

19.00 óra: Lehel HC U21-Budafoki Hockey Club

október 22. – szombat

19.00 óra: Lehel HC U21- Worm Angels Dunaújváros

.október 29. – szombat

19.00 óra: Lehel HC U21- UNI Győr -Nemak ETO HC

 

Hajrá Lehel HC!

 

 

 

 

Munkatársunk

A jászberényi Jászkürt Újság és a BerényCafé újságírója.

Vélemény, hozzászólás?