Második hely a Szaniszló Sándor Emléktornán

A 2022/2023-as bajnoki szezonra készülő Jászberényi KSE felnőtt csapata szeptember 2-3-án Miskolcon, a Szaniszló Sándor Emléktornán szerepelt. Pénteken győzött és a döntőbe került csapatunk, amely tavaly megnyerte ezt a tornát, majd vasárnap a fináléban vereséget szenvedtek Miljan Rakic fiai a szlovák extraligás BLM Lucenec csapatától.

Címvédőként érkezett Miskolcra a 2022. évi Szaniszló Sándor Emléktornára a JKSE együttese. A pénteki napon a mieink a DEAC U23-as csapata ellen léptek pályára. Ez az együttes a piros csoportos bajnokságban is ellenfelünk lesz majd, így különösen érdekes volt ez a találkozó, melyet végül 82-80-ra sikerült Olasz Ádáméknak megnyerni. Ez pedig azt jelentette, hogy másnap döntőt játszhattak a MEAFC ellen győztes BKM Lucenec ellen.

A fináléban érvényesült a szlovák extraligás csapat nagyobb játékereje, de a 10 pontos vereség ellenére a mieink sem lehettek szomorúak. Jó mérkőzést játszottak egy erős ellenfél ellen, s jól meg is állták a helyüket.

A JKSE eredményei a Szaniszló Sándor Emléktornán:

elődöntő

JKSE – DEAC U23 82-80

döntő

BKM Lucenec (szlovák) – JKSE 96-86

Az együttes a miskolci tornát követően hazai pályán folytatja a felkészülést a bajnoki rajtra.

Szeptember 6-án, kedden a Bercsényi úti játékcsarnokban a TF-Budapest ellen lesz a gárda következő felkészülési mérkőzése, amely 18.30 órakor kezdődik.

 

Munkatársunk

A jászberényi Jászkürt Újság és a BerényCafé újságírója.

Vélemény, hozzászólás?