Az első nyolcba várja csapatát Németh Gyula

Vasárnap rajtol az NB III-as labdarúgóbajnokság 2021/2022-es szezonja. A Keleti-csoportban szereplő Jászberényi FC egyik megyei riválisát, az újonc Törökszentmiklóst fogadja.

Ahogy azt lassan már megszokhattuk, a nyáron ismét alaposan átalakult a Jászberényi FC kerete. Több alapember távozott, ám úgy tűnik, hogy helyükre sikerült rutinos futballistákat igazolni. Több fiatal, aki korábban már játszott Jászberényben visszatért. A felkészülési mérkőzések eredményei biztatók, de az igazi megmérettetés vasárnap kezdődik.

Németh Gyula, a csapat vezetőedzője a klub Facebook oldalán nyilatkozva elmondta, hogy reményei szerint ez a csapat jobb lesz, mint amelyik az előző szezon tavaszi időszakában szerepelt. Szerinte jól sikerült azok pótlása, akik távozása gondot okozhatott volna. A leigazolt fiatalokban pedig nagy a bizonyítás vágy.

– A sorsolásunk kedvező, s bízom benne, hogy az első nyolcban tudunk végezni az őszi szezonban. Persze ahhoz, hogy képet kapjunk a csoport és az abban szereplő csapatok erejéről, el kell telnie néhány fordulónak – mondta Németh gyula.

Információink szerint a gárda teljes kerettel várja a törökszentmiklósiak elleni nyitómérkőzést, mert mindenki egészséges, sérüléssel senki nem bajlódik.

A labdarúgó NB III Keleti-csoportjának első fordulójában az alábbi párosításban szerepelnek majd a csapatok:

augusztus 1. – vasárnap

11.00 óra: Békéscsaba 1912 Előre – Füzesgyarmati SK

17.30 óra: Jászberényi FC – Törökszentmiklósi FC-Veteriner

17.30 óra: Eger SE – Tállya KSE

17.30 óra: Kolorcity Kazincbarcika SC – Tiszafüredi VSE

17.30 óra: Aqua-Generál Hajdúszoboszló – DVSC II.

17.30 óra: Termálfürdő FC Tiszaújváros – UTE II.

17.30 óra: Kisvárda Master Good II.  – Sényő-CARNIFEX FC

17.30 óra: BKV Előre – SBTC

17.30 óra: DEAC – DVTK II.

17.30 óra: Putnok FC – Hidasnémeti VSC Polgári Kft.

 

Vélemény, hozzászólás?