Győzelemmel hangoltak a bajnoki rajtra

A labdarúgó NB III 2021/2022-es szezonjának augusztus 1-jei rajtjára készülő Jászberényi FC csapata a nagykátaiak elleni győzelemmel melegített a törökszentmiklósiak elleni hazai mérkőzésre.

Szombaton játszotta utolsó felkészülési mérkőzését az új szezon rajtja előtt a Jászberényi FC NB III-as labdarúgócsapata. Az ellenfél hazai környezetben a Pest megyei I. osztályú bajnokságban szereplő Nagykáta ellen.  A találkozón sérülés miatt négy játékosára – Aranyos, Erdős, Borbás, Lakatos – sem számíthatott Németh Gyula. Négyen pedig – Benedek, Uram, Izsold és Kurunci – pedig pihenőt kapott erre napra, s így csak öt cserelehetősége volt városunk csapatának.

Az első félidőben egyetlen gól született. A 40. percben egy jobboldali beadást  Szanku fejelt a nagykátai kapuba (1-0). Fordulás után csak három perc telt el és Szanku ismét betalált (2-0). Az utolsó negyedórára felpörögtek az események. A 75. percben Gulyás találatával szépítettek a vendégek (2-1), ám a 80. és a 85. percben Borics is duplázott, s ezzel kialakult a 4-1-es végeredmény.

Jászberényi FC – Nagykáta 4-1

A Jászberényi FC augusztus 1-jén, vasárnap az új szezon első fordulójában a megyei rivális, Törökszentmiklós csapatát fogadja majd.

Labdarúgó NB III Keleti-csoport

  1. forduló

augusztus 1. vasárnap

17.30  óra: Jászberényi FC – Törökszentmiklósi  FC

 

Vélemény, hozzászólás?