Pályázati felhívás sport- és civil szervezetek részére

A Jászberény Városi Önkormányzat Humán, Jogi és Közrendi Bizottsága pályázatot hirdet sportszervezetek részére.

A Bizottság a pályázat keretében azon jászberényi székhellyel rendelkező, illetve tevékenységüket Jászberényben is kifejtő sportszervezetek, sportegyesületek és diáksport szervezetek 2020. január 1. és 2020. december 31. közé eső időszakban megvalósuló működését, sportrendezvény szervezését és/vagy sportrendezvényen való részvételét és sportlétesítmény-használatát kívánja vissza nem térítendő formában támogatni, amely szervezeteket a bíróság 2019. május 15-ig jogerősen nyilvántartásba vett és az alapszabályuknak, illetve alapító okiratuknak megfelelő tevékenységüket ténylegesen folytatják.

A pályázatok kizárólag erre a pályázati célra közzétett pályázati adatlapokon nyújthatók be 2020. április 14-ig. Az adatlapok a részletes pályázati felhívással együtt a www.jaszbereny.hu honlapon elérhetőek.


A Jászberény Városi Önkormányzat Humán, Jogi és Közrendi Bizottsága pályázatot hirdet civilszervezetek részére.

A Bizottság a pályázat keretében azon jászberényi székhellyel rendelkező, illetve tevékenységüket Jászberényben is kifejtő társadalmi szervezetek vagy alapítványok 2020. január 1. és 2020. december 31. közé eső időszakban megvalósuló működését, rendezvény szervezését, kulturális programját kívánja vissza nem térítendő formában támogatni, amely szervezeteket a bíróság 2019. március 1-ig jogerősen nyilvántartásba vett és az alapszabályuknak, illetve alapító okiratuknak megfelelő tevékenységüket ténylegesen folytatják.

A pályázatok kizárólag az erre a pályázati célra közzétett pályázati adatlapokon nyújthatók be 2020. április 14-ig. Az adatlapok a részletes pályázati felhívással együtt a www.jaszbereny.hu honlapon elérhetőek.

Munkatársunk

A jászberényi Jászkürt Újság és a BerényCafé újságírója.

Vélemény, hozzászólás?