Tájékoztató az adóügyek otthonról történő intézéséről

Tisztelt Lakosság! A magyar állampolgárok egészségének és életének megóvása érdekében elrendelt veszélyhelyzetre tekintettel az alábbiakban tájékoztatjuk Önöket a személyes megjelenést nem igénylő ügyintézési lehetőségekről.

Kérjük, hogy a koronavírus-járvány megelőzése érdekében, elsősorban az infokommunikációs (internet, telefon) eszközöket szíveskedjenek igénybe venni és lehetőség szerint kerüljék a személyes megjelentést és ügyintézést!

Kérjük, amennyiben tájékoztatásra vagy valamilyen adóval összefüggő nyomtatványra lenne szükségük, elsősorban használják a https://ohp-20.asp.lgov.hu/nyitolap Elektronikus Önkormányzati Portált, illetve honlapunkat www. jaszbereny.hu/Városháza/Irodák/Adóigazgatási Iroda-adóügyek, vagy kérjenek segítséget az alábbi telefonszámokon. Az ügyintézés az adózók kezdőbetűjele szerint történik.

Adóigazgatási ügyintézők elérhetősége:

Bódisné Görbe Krisztina irodavezető (57) 505 702
Bagi Tibor irodavezető helyettes – K, (57) 505 724
Bató Zita – B, kiemelt adózók (57) 505 709
Rácz-Barati Renáta – A, S, L, (57) 505 706
Kalicsné Dalmadi Erika – E, É, M, N, NY (57) 505 703
Ézsiás Imréné – Adó- és értékbizonyítvány (57) 505 768
Kalmár Ferencné – F, G, Gy, J (57) 505 705
Varga Zsuzsanna – I, Í, P, Q, V, X, Y, Z, ZS (57) 505 717
Lányi László – H, O, Ó, Ö, Ő, T, TY (57) 505 743
Nagy Gábor – SZ, gépjárműadó (57) 505 711
Sisa Boglárka – R, C, CS, D, U, Ú, Ü, Ű (57) 505 723

Lehetőségük van elektronikus levélben is érdeklődni, a feltett kérdésekre néhány napon belül választ adunk. E-mail cím: ado@jaszbereny.hu.

Biztonságos online ügyintézés a helyi önkormányzatoknál

Az E-önkormányzat portál, https://ohp-20.asp.lgov.hu/nyitolap (Portál) az ASP rendszert igénybe vevő települések ügyfelei számára biztosít elektronikus ügyintézési szolgáltatásokat. Személyes megjelenés, postai sorban állás nélkül küldhetik be kérelmeiket, bevallásaikat, ellenőrizhetik adószámla kivonatukat, feldolgozott bevallásaikat megtekinthetik és ingyenesen fizethetnek bankkártyával adót, díjat, illetékeket a kiválasztott önkormányzatnál. A portál külön regisztrációt nem igényel: https://ohp-20.asp.lgov.hu/gyik_technikai_feltetelek.

Első bejelentkezéskor a KAÜ-azonosítás (ügyfélkapus regisztráció, e-személyi igazolvány, telefonos azonosítás) és az Általános Szolgáltatási Feltételek (ÁSZF) elfogadása után használható. Az egyes funkciók használatáról a Tájékoztató a portálról menüben részletes leírás olvasható: https://ohp-20.asp.lgov.hu/tajekoztato.

Mindannyiunk egészségének megóvása érdekében kérjük, intézzék önkormányzati adó ügyeiket otthonról!

Köszönjük az együttműködésüket és a szíves megértésüket.

Jászberény Város Önkormányzati Adóhatósága

Munkatársunk

A jászberényi Jászkürt Újság és a BerényCafé újságírója.

Vélemény, hozzászólás?