Közlemény a tankerülettől

A Magyarországon is megjelent koronavírus terjedésének megelőzése céljából a következő intézkedéseket hozták a Jászberényi Tankerületi Központ fenntartásában lévő intézményekben:

  1. Az intézmény területére az iskola tanulóin és dolgozóin kívül más nem léphet be. (Kérjük a szülőket, hogy legfeljebb a bejáratig kísérjék a gyermekeiket!)
  2. Reggel, az iskolába érkezéskor gyermekeknek és a felnőtteknek kötelező a kézmosás kézfertőtlenítővel. (A kézfertőtlenítőt a tankerület minden iskolának biztosítja, beszerzi!)
  3. A kéztörlés papírtörölközővel történjen, amely szintén rendelkezésre áll az iskolákban!
  4. Beteg gyermek nem jöhet az iskolába! Amennyiben napközben lázasodik be a gyermek, azonnal elkülönítjük, és egy órán belül kérjük a szülőt, hogy vigye haza!
  5. Mindaddig, amíg a hivatalos állásfoglalás nem erősíti meg, hogy a járványveszély már nem áll fenn, az iskolai rendezvényeken külső meghívott nem vehet részt!
  6. Kérjük, ha a család bármely tagja beteg, lázas, a gyermekét ne engedje iskolába!
  7. Kérjük, hogy a gyermekek kellő mennyiségű papírzsebkendővel érkezzenek iskolába, hogy minden egyes használat után el tudják dobni!
  8. A tervezett kirándulásokról és a központilag szervezett programokról a tankerülettel történő előzetes egyeztetés után döntünk.

Jászberény, 2020. március 9.

Zsemberi Zoltán
tankerületi igazgató

Munkatársunk

A jászberényi Jászkürt Újság és a BerényCafé újságírója.

Vélemény, hozzászólás?