Izgalmas strandfoci torna

Első alkalommal rendezték meg a Pan-Pan Beach Kupa strandlabdarúgó tornát a Lehel Termálfürdőben. A kupára hat csapat nevezett, két csoportban kezdődtek meg a küzdelmek július 20-án szombaton délután.

A szervezők mindent megtettek, hogy megteremtsék a feltételeket egy jó strandfocihoz, homokfocihoz. Az A csoportban az SM Job Service Kft csapat könnyedén verte mindkét ellenfelét (Kapufa, Magyar-ép Holding) és lett csoportelső, míg a B csoportban a Vaszi és barátai tette ugyanezt, bár kicsit nehezebben, de behúzta a két csoportmeccset (Birkakommandó, 24+kupakosok). A ki-ki meccseken a 24+kupakosok és a Magyar-ép Holding jutott a négy közé, az ötödik helyet a Birkakommandó szerezte meg a Kapufa csapatát legyőzve.

Az első elődöntőt az SM Job Service Kft nyerte a fiatal 24+kupakosok ellen, míg Vaszi és barátai a Kartalról érkezett Magyar-ép Holdingot verték magabiztosan. A harmadik helyet a fiatalok nyerték könnyedén a kartaliak ellen, a döntő viszont óriási izgalmakat hozott, hol Vaszi és barátai, hol az SM Job Service vezetett. Az 5:5-ös végeredmény az utolsó másodpercekben alakult ki. 3-3 büntető következett, ami az SM Job Service Kft-nek sikerült jobban, így ők nyerték az első Pan-Pan Beach Kupát, és az ezzel járó pénzdíjat.

A legjobb kapus Papp Norbert (Vaszi és barátai), a gólkirály Borics Levente (SM Job Service Kft.), míg a legjobb mezőnyjátékos Krajcz Dániel (24+kupakosok) lett.

 

Szerző: Kiss Attila

Munkatársunk

A jászberényi Jászkürt Újság és a BerényCafé újságírója.

Vélemény, hozzászólás?