YNI Hungary Kupa strandröplabda torna a Lehel Termálfürdőben

Folytatódott a sportrendezvények sora a Lehel Termálfürdőben, július 11-én ezúttal strandröplabda tornára került sor, melyet a YNI Hungary Kft. támogatott. A YNI olyan természetes alapanyagú, biológiai úton lebomló szívószálakat forgalmaz, mely környezetbarát megoldásával a jövő terméke.

Vegyes csapatokban mérkőztek meg egymással a játékosok, egy csapatban egyszerre maximum 2 férfi játékos lehetett a pályán 2 nő mellett, de volt olyan csapat is, amelyik 4 női játékosból állt.
6 csapat indult, mindenki játszott mindenkivel, így 15 élvezetes mérkőzést láthattak a kilátogató családtagok, szurkolók. A torna utolsó köre úgy alakult, hogy a 3 mérkőzés egyúttal helyosztó is lett. Az ötödik helyért a JRK fiatal lányai Husik néven legyőzték a lelkes PGYM csapatát, míg a bronzéremért a Zűrös 7 vége nagy csatában verte a névadó YNI Hungary csapatát.
A döntőben nagy küzdelem alakult ki, de végül a gyöngyösi Szombaton Berényben csapata két szoros szettben legyőzte a régebbi berényi lányokból (és egy fiúból) álló Szárnyalók csapatát, így magasba emelhette a YNI Hungary Kupát.
A torna legjobb női játékosa Németh Zsuzsanna (Szárnyalók), legjobb férfi játékosa pedig Nagy Bálint (Szombaton Berényben) lett. A játékosok megegyeztek abban, hogy mindenképpen lesz folytatása ennek a jól sikerült tornának.
szerző: Kiss Attila

Munkatársunk

A jászberényi Jászkürt Újság és a BerényCafé újságírója.

Vélemény, hozzászólás?