Hetet rúgtak a lányok

November utolsó vasárnapjának délelőttjén Nagykátát fogadta városunk női labdarúgócsapata a Pest megyei 3/4 pályás bajnokság Keleti csoportjában.

A vendég együttes eddig mindössze egy győzelmet könyvelhetett el még szeptember közepén, a többi találkozón vesztesen hagyta el a pályát. Ennek tudatában már a mérkőzés elején támadólag léptek fel a berényi lányok, és bár a szomszédvári hölgyek sokáig jól tartották magukat, a végére elfáradtak. Az első gólra a 10. percig kellett várni a szemerkélő esőben kilátogató szurkolóknak. Ekkor Tóth Adrienn mattolta a vendégportást, majd újabb tíz perc múlva egy kiugratás után ugyancsak ő duplázta meg az előnyt. Az ellenfél nem sok veszélyt jelentett a hazai kapura, igazi sakk-matt helyzetük nem is volt.

A térfélcsere után tovább fokozódott a mieink nyomása, gólt azonban csak a 60. percben sikerült szerezni. A hátralévő időben még négyszer zörgették meg a hálót, így kialakítva a 7-0-ás végeredményt. Ezúttal is kiemelkedett Tóth Adrienn teljesítménye, aki öt gólt szerzett, míg Pomaházi és Sípos Anikó egyet-egyet. Bár a bajnokság őszi idénye befejeződött, lányainknak jövő vasárnap még egy elmaradt meccset kell pótolniuk, épp Nagykátán. A mérkőzés eredményétől függetlenül az már biztos, hogy a 3. helyen telelnek.

Latest posts by Pesti József (see all)

Pesti József

A jászberényi Jászkürt Újság és a BerényCafé újságírója.

Vélemény, hozzászólás?