Megifjodott a menedzserek bálja

A Jászsági Menedzser Klub Egyesület január harmadik szombatján a Déryné Rendezvényház összes termeiben rendezte tizennyolcadik bálját.

A bál teljesen rendben volt. Sas István mindenre odafigyelő szervezése eleve biztosítéka a jó, mulatós estének. Ráadásul a megszokottnál is többen érkeztek a bálterembe, köztük feltűnően sok fiatal, ami azt jelzi, hogy ez a bál is megújul és felfrissül. A Soundvich együttes kellemesen zenélt, énekesnőjük hangja szinte simogatva vezetett végig az estén. A bál védnöke dr. Zs. Szőke Zoltán az ÁFEOSZ-COOP Szövetség elnöke, a város és dr. Rédei István egyesületi elnök nagy tisztelője, felkészült beszédével megadta az alaphangot.

Egy bál persze ne legyen nagyon komoly, Pócs János parlamenti képviselő pohárköszöntője ezért vidám és simulékony volt, Dézsi Zoltán rutinos műsorvezetéséhez hasonlóan. Üdítő volt a Jászság Gyermek Néptáncegyüttes produkciója, felemelő Sass Dániel ihletett zongorajátéka. Megtelt a táncparkett, a kis termekben csalogatott a drink bár és a Party Casino, sikeres volt a tombola, amelynek bevételét ezúttal a Jászsági Gyermekekért Alapítvány és az alapításának 250. évfordulójára készülő Lehel Vezér Gimnázium kapta.

Főleg könnyű borokat kínáltak, amelyek jól illettek a szilvásváradi pisztráng filéhez és a – kissé rémisztő nevű – konfitált sertéspofához. A desszertről Tugyi Róbert cukrászmester pazar válogatása gondoskodott.

Mivel a báli tudósítás szubjektív műfaj hagyományosan, jöjjenek nyűgeim is. Az éjféli pezsgős koccintásra invitáló pincér soha többet nem került elő, a kacsahúsos derelyét nem volt szívem kipiszkálni a narancsos répából, az egyik művészről pedig inkább nem írok egy sort sem. Ugyanakkor tartalmas beszélgetések alakultak: az egyikből többet megtudtam a városról, mint előtte évek alatt. Már ez megérte, hogy maródian is itt lehettem ezen az esten. Köszönet érte!

Vélemény, hozzászólás?