Jégre fel!

Második alkalommal rendezték meg a Jégpályák Éjszakáját január 21-én, szombaton. A népszerű rendezvényhez tavaly országszerte hetven, idén pedig százegy jégpálya csatlakozott, köztük a Jászberényi Jégcsarnok.

Január 24-én ünnepeljük a magyar jégkorong születésnapját, ennek apropójából indult útjára a kezdeményezés. Idén országszerte százegy jégpálya nyitotta meg kapuit az esti órákra. Jászberényben a délutáni programot a jeges sportok bemutatói élénkítették.

A megszokott nyitvatartást követően kedvezményes jeggyel este hét órától várták a korizni vágyókat. A jégdisco hangulatáért Nagy Krisz felelt, aki a legújabb slágerektől kezdve a jól ismert számokig keverte a ritmust. A disco hangulatot a színes fényeffektek erősítették, bár a stroboszkóp nem volt a legjobb ötlet a jégen.

Ennek ellenére kicsik, nagyok, amatőrök, profik egyaránt jól érezték magukat, ez a csekély létszámnak is köszönhető, mivel nem volt tumultus a jégen. A jégtisztításoknál a forralt bor és tea melegítette fel a testet, az éhesebbek pedig mexikói hot dogot fogyaszthattak.

A rendhagyó program éjfélkor ért véget, a következő hetekben visszatér a megszokott rend, és leginkább hétvégenként kerül sor a közönségkorcsolyázásra.

Szabó Lilla

Szabó Lilla

A jászberényi Jászkürt Újság és a BerényCafé újságírója.

Vélemény, hozzászólás?