Találkozzunk a Jász-Expon!

Már hagyomány, hogy a szeptembert az év legnagyobb térségi gazdasági seregszemléjével köszönti városunk. Ebben az évben nagyon a hónap elején, szeptember 2-4 között, azaz a mostani hétvégén lesz a Jász-Expo.

A Jászkürt Újság és honlapja a BerényCafé (rövidebben www.jku.hu) a Jász-Expo média támogatója. Így természetes, hogy az előző hetekben már többször felhívtuk a figyelmet a rendezvényre hirdetésekkel és a főszervező, vásárigazgató Szabó Jánossal készített interjúval is. A most kézbe vehető számunkban a programok között a hetedik oldalon, és külön látványos, plakátszerű hirdetésben is buzdítjuk olvasóinkat a részvételre, illetve arra, hogy a programok ismeretében döntsenek, melyiken vesznek részt, ha idejük engedi.

Ez a mostani pár sor rólunk, a szerkesztőségről is szól. Most először információs pultunkkal mi is kiállítói, résztvevői leszünk a Jász-Exponak. Kérdéseikkel, kéréseikkel felkereshetnek bennünket. Beszélgessünk a városról, a hírekről. Mondják el a véleményüket rólunk is. Rövid kérdőívünk kitöltői között naponta speciálisan összeállított meglepetés csomagot sorsolunk ki. A B pavilonban várjuk olvasóinkat.

Expo-programja

 

Vélemény, hozzászólás?