Nemzetközi focitornát nyertünk

Augusztus utolsó hétvégéjén Kecskeméten rendezték a VI. Hírös Hét Nemzetközi Focifesztivált, amelyen nagyszerűen szerepeltek a berényi fiatalok.

A focifesztiválon az első nap a fiatalabb korosztály mérettetett meg, másnap pedig a 2006-os korosztályra helyezték a hangsúlyt a rendezők, ahol a Jászberényi FC az U-11-es gárdával képviselte városunkat. Ebben a korosztályban 13 csapat vett részt, többek között: Szeged, Vác és az Újpest együttesei, továbbá jelen voltak az utóbbi két évben első helyen végzett szerb fiatalok is. A berényi srácok 11 mérkőzésből 9-et megnyertek, köztük déli szomszédunk fiataljait is 3-1-re legyőzték. A döntőt az ország egyik legjobb csapataként számon tartott házigazda kecskeméti Hírős Ép együttesével játszották és remek játékkal náluk is jobbnak bizonyultak 3-0 arányban. Így vereség nélkül végeztek az első helyen a rangos mezőnyben. A kiváló csapatteljesítmény mellett a torna legjobb kapusa Rácz Róbert lett.

A kupagyőztes csapat tagjai: Bathó Edvin, Béres Martin, Nagy László, Pikó Martin, Forgó Márk, Rácz Róbert, Kiss Vince, Bagi Ádám, Kövér Botond és Csányi Kristóf.

Ács Tibor

Ács Tibor

A jászberényi Jászkürt Újság és a BerényCafé újságírója.

Vélemény, hozzászólás?