Szlovéniában futballoztak a JFC öregfiúk

A JFC öregfiúk csapatának 2019. tavasza óta van nemzetközi kapcsolata portugál, görög és szlovén öregfiúk csapatokkal, Barcelosban, Rodoszon és Jászberényben is volt már közös torna. Ezúttal Szlovéniában, Sezanában az NK TABOR vendégei voltak a jászberényi öregfiúk (35 év felettiek). A helyieken kívül a portugál Gil Vicente és a görög Afandou csapata vett részt a tornán, ahol a vendéglátók gondoskodtak szállásról, ellátásról, programokról és szervezték meg a négyes tornát.
A JFC öregfiúk az elődöntőben 3:1 arányban legyőzte a görög Afandout (Bojtos T., Szabó S., Német Gy.), de a döntőben sajnos vereséget szenvedett a Gil Vicentétől 2:1 (Gulyás L.) arányban, így a 2. helyen végzett.
A mérkőzések mellett remek programok színesítették az utazást, trieszti és ljubljanai városnézés mellett megtekintették a Skocjan barlangrendszert is, mely a világ egyik legnagyobb földalatti kanyonja. Sezana város polgármestere is fogadta a küldöttséget, mely a 4 napos útról rengeteg élménnyel tért haza. Folytatás várhatóan Barcelosban lesz, de természetesen Jászberény is otthont ad majd egy közös tornának hamarosan.
Kiss Attila

Munkatársunk

A jászberényi Jászkürt Újság és a BerényCafé újságírója.

Vélemény, hozzászólás?