Harmadik helyen az NGS-UNION JASE

Az asztalitenisz NB III Dél-Alföldi csoportjában szereplő NGS-UNION JASE csapata május 27-én, az utolsó előtti fordulóban, az Asztalitenisz Sport Klub Szeged együttesét fogadta a Nagyboldogasszony iskola kis tornatermében. A mérkőzés esélyesei Börzsei Krisztiánék voltak, akik érvényesítették is a papírformát.

A két párosmérkőzés megadta az alapját a jászberényi sikernek, hiszen a Börzsei – Tóth kettős könnyebben (3-0), a Győri – Taksz páros nehezebben (3-2), de megszerezte a győzelmet. Így az egyéni mérkőzések 2-0-s jászberényi vezetésnél kezdődtek.

Bár a vendégek, ahogy azt várni lehetett, mindent megtettek a fordítás érdekében, az nem sikerülhetett nekik. Börzsei Krisztián remek formában játszott és négy egyéni mérkőzésén mindössze egyetlen szettet veszített. Tóth Balázs és Taksz József 2-2 győzelemmel és vereséggel zárta a napot, s egy egyéni sikerrel Győri Róbert is hozzájárult a 11-7-es jászberényi győzelemhez.

Az NGS-UNION JASE az utolsó forduló előtt a másodi gyulaiakkal azonos pontszámmal áll a harmadik helyen, s a szezont a veretlen, listavezető Floratom Szegedi AC II. otthonában zárja majd. Ezt a találkozót június 3-án rendezik. A gyulaiak a záró fordulóban már nem lépnek asztalhoz, mivel ellenfelük a visszalépett Csaba Fly ASE lett volna.

A férfi asztalitenisz NB III Dél-Alföldi csoportjának állása a 15. forduló után:

  1. Floratom Szegedi AC II. 45
  2. Gyulai Asztalitenisz Klub 40
  3. NGS-UNION JASE 40
  4. Hed-Land Sportcsarnok SE III. 28
  5. Asztalitenisz Sport Klub Szeged 26
  6. Jászkun Volán SC Kft. I. 25
  7. Kováts DSE Karcag 24
  8. Asztalitenisz Sportegyesület Orosháza 21
  9. Félegyházi ASI II. 14
  10. Csaba Fly ASE II. visszalépett

Munkatársunk

A jászberényi Jászkürt Újság és a BerényCafé újságírója.

Vélemény, hozzászólás?