Jégkorongban győzelem, röplabdában és asztaliteniszben vereség

A Warriors Jászberény OB IV A-csoportos jégkorongozói győztek, az NB I-es női röplabdázóink és NB III-as férfi asztaliteniszezőink viszont kikaptak a hét végén.

A végére fordítottak

Az OB IV A-csoportos jégkorongbajnokságban már az elődöntők első találkozóit rendezték vasárnap. A Warriors Jászberény csapata idegenben, az Óbudai Kalózok GJE ellen lépett jégre. Az alapszakaszban az óbudaiak 9-4-re győzték le a berényi fiúkat, ám ezúttal másként alakult az eredmény. Igaz, rendre a hazaiaknál volt az előny, ám a végén jött a csattanó. A Warriors játékosa 4-2-es hazai vezetésnél sem adták fel, s innen is fordítani tudtak.

Óbudai Kalózok GJE – Warriors Jászberény 4-5

A jászberényi gólszerzők: Tátrai Tamás (2), Guba martin (2), Rusvai Martin

Az elődöntő visszavágóját vasárnap a jászberényi jégcsarnokban rendezik.

Jobb volt a listavezető

A hét végén a női röplabda NB I listavezetőjét, a MÁV ELŐRE Bericap együttesét  fogadta a Jászberény VT csapata. Bár a vendégek legjobb játékosuk nélkül  álltak fel a mieink ellen, így is ők számítottak a találkozó esélyesének. Érvényesítették is a papírformát, de az első és a harmadik szettben igencsak meg kellett küzdeniük a sikerért.

Jászberény Volleyball Team – MÁV ELŐRE Bericap 0:3 (-24, -18, -21)

Asztalitenisz

Újabb rangadót veszített az NB III Dél-Alföldi csoportjában szereplő NGS-UNION JASE férfi csapata. Asztaliteniszezőink a hét végén egyik megyei riválisuknál, az Újszászi VVSE-nél vendégeskedtek.

A találkozó azért is különleges volt a mieink számára, mert a hazaiaknál állt asztalhoz egy jászberényi legenda, Bene László aki korábban nagyon sok szép sikert ért el jászberényi színekben. Ezúttal viszont szomorította a mieinket, hiszen három győzelemmel járult hozzá a 10-8-as újszászi sikerhez.

Újszászi VVSE – NGS-UNION JASE 10-8

A jászberényi győzelmek: Győri Róbert (4), Töth Balázs (3), Győri Róbert – Tóth Balázs

Hat forduló után az NGS-UNION JASE a kiskunmajsaiak és az újszásziak mögött a harmadik helyen áll.

 

Szántai Tibor

 

Munkatársunk

A jászberényi Jászkürt Újság és a BerényCafé újságírója.

Vélemény, hozzászólás?