Ambrús Enikő Martina első lett, Honti Lívia különdíjat kapott az OTDK-n

Az EKKE Jászberényi Campust két, tavaly végzett hallgatója és témavezetőjük képviselte a 36. Országos Tudományos Diákköri Konferencia Tanulás- és Tanításmódszertani, Tudástechnológiai Szekciójában Szekszárdon, a PTE Kultúratudományi, Pedagógusképző és Vidékfejlesztési Karán április 25-27-én.

Ambrús Enikő Martina (végzett szociálpedagógia szakos hallgatónk) a Távolléti és Távoktatás szekcióban „A tantermen kívüli digitális munkarendben zajló oktatás tapasztalatai – Vizsgálatok a jászberényi középiskolai diákok és tanáraik körében” címmel mutatta be kutatását. A benyújtott pályamunkát és a prezentációt a szakmai zsűri I. helyezéssel díjazta. Ambrús Enikő Martina munkáját konzulensként Dr. Magyar Ágnes adjunktus segítette.

Honti Lívia (végzett óvodapedagógus hallgatónk) az Irodalompedagógia az óvodában szekcióban „A tündérmesék jelentősége 5-7 éves gyermekek családi és óvodai nevelésében” címmel készült dolgozatát mutatta be. A benyújtott pályamunkát és a prezentációt a szakmai zsűri különdíjjal jutalmazta. Honti Lívia témavezetője is Dr. Magyar Ágnes adjunktus volt.

(Forrás: EKKE Jászberényi Campus honlapja)

Munkatársunk

A jászberényi Jászkürt Újság és a BerényCafé újságírója.

Vélemény, hozzászólás?