Egy jászberényi sportágválasztó

A Jászberényi Sportágválasztó rendezvénye, szeptember 26-án vasárnap délelőtt 9 órakor kezdődött a Tehetség SE Tesco mögötti műfüves pályáján. Ideális időben közel két tucat sportágat próbálhattak ki az érdeklődők, akikben szerencsére nem volt hiány.

Az EFOP-1.5.3-16-2017-00019 azonosító számú „Humán szolgáltatások fejlesztése a Jászberényi kistérségben” című projekt keretében megvalósult rendezvényen a sportolás mellett lehetőség volt, vérnyomás, vércukorszint és koleszterin szint mérésére. No meg, jótékonykodásra is, hiszen az Adj esély Alapítvány javára gyűjtöttek támogatásokat. Sérült gyermekek alkotásait, festményeit lehetett megvásárolni, s ezzel támogatva az alapítványt. A nap során jól fogytak a kiállított alkotások, s mint Hamar Katalintól, az önkormányzat ifjúsági referensétől megtudtuk, a bevételből további táboroztatásokat terveznek. Ő fogja egybe a projekt során megvalósuló ifjúsági programokat, melyek sikeréről korábban már többször beszámoltunk.

A szervezők és a házigazdák nagyszerű programot állítottak össze, melynek keretében látványos bemutatókat is megtekinthettek az érdeklődök. Nagy sikere volt Borics Andrea gyermektornájának, a Dance Fitness SE, a Kondor Taekwon-do Egyesület műsorának. Futballtudásukat megmutatták a Tehetség SE ovifocistái, akik óriási lelkesedéssel kergették a labdát. Érkeztek vendégek a sportágválasztóra a fővárosból, a Kassa Fit Dance fiataljai látványos táncos aerobic produkciója méltán aratott nagy sikert, ahogy a NoGravityCrew csapatának műsora is. Egy rövid kerékpáros triál show után szintén  felcsattant a taps. A jászberényi triálosok, BMX-esek a Tehetség SE műfüves pályája mellett gyakorolnak, ott lehet őket megtalálni.

Remek időben, nagyszerű program volt az idei sportágválasztó városunkban, köszönhetően elsősorban Hamar Katának és a Tehetség SE elnökének, Fejes Attilának, valamint segítőiknek.

Vélemény, hozzászólás?