A TSE lányai legyőzhetetlenek voltak!

Rangos, U-12-es leány labdarúgótornát rendezett február 12-én a Bercsényi Játékcsarnokban a Tehetség SE. A hat csapatos torna végén a házigazdák örülhettek, hiszen a nagyszerű rendezés mellett csapatuk az első helyet szerezte meg.

Igen nívós tornát sikerült megrendezni a Tehetség SE-nek, melyre remek utánpótlásnevelő akadémiák, tehetség központok küldték el csapatukat. Így a házigazdák mellett az Astra HFC, a DVTK Akadémia, a Szolnoki MÁV UFC, a Gödöllői SK és az Eger SE lányai mérték össze tudásukat. A berényi tehetségeknek nem kis kihívás volt ez a torna, igaz közülük már többen az U-14-es, országos, háromnegyed pályás bajnokságban szerepelnek. A tisztes helytállás volt a cél, melyet a szakvezetők a lányok elé állítottak, akik ezt alaposan felülmúlták.

A TSE csapatának eredményei:

TSE-DVTK Akadémia 3:1

Gólok: Marsi Nati, Vincze Zorka, Nagy Fanni

TSE-Astra HFC 2:0

Gólok: Nagy Fanni, Vincze Zorka

TSE-Gödöllői SK 3:0

Gólok: Nagy Fanni (2), Borhi-Bodócs Boglárka

TSE-Szolnoki MÁV UFC 1:0

Gól: Vincze Zorka

TSE-Eger SE 2:0

Gólok: Vincze Zorka, Tóth Maja

Az eredmények felsorolásából kiderül, hogy a tehetséges lányok pontveszteség nélkül, 100%-os teljesítménnyel nyerték a tornát.

A kupa végeredménye:

  1. Tehetség SE
  2. Eger SE
  3. DVTK Akadémia
  4. Szolnoki MÁV UFC
  5. Astra HFC
  6. Gödöllői SK

A gólkirályi címért két TSE-s játékos – Nagy Fanni és Vincze Zorka -, valamint Szabó Jázmin (DVTK) és Vasas Gitta (Szolnoki MÁV UFC) versengett, akiknek egyaránt 4-4 gól állt a nevük mögött. Így büntetőkkel kellett eldönteni kié lesz a trófea. Nagy Fanni és Vasas Gitta a második körben hibázott, míg Szabó Jázmin mindig a kapuba talált. Így övé lett a gólkirályi cím. Vincze Zorka sem térhetett haza különdíj nélkül, hiszen a legjobb hazai játékos címét ő vehette át az eredményhirdetés során. A legjobb kapust az Astra HFC, a cselkirályt a Szolnoki MÁV, míg a legjobb mezőnyjátékost az Eger SE adta.

Latest posts by Munkatársunk (see all)

Munkatársunk

A jászberényi Jászkürt Újság és a BerényCafé újságírója.

Vélemény, hozzászólás?