TSE-Socca Húsvéti Kupa

A Jász Sportszigeten, a Nagykátai u. 2. szám alatt, a Tesco mögött április 16-án, szombaton, jótékonysági socca kupát rendezett a házigazda Tehetség SE, a Socca Hungary és a Leasure League. A cél a mozgáslehetőség biztosítása mellett a jótékonysági gyűjtés volt a Jász Sportsziget BMX Freestyle pálya megépítésére.

Nem volt kegyes a futball szerelmeseihez az időjárás ezen a szombati napon, hiszen a kupán részt vevő csapatok játékosai már a torna kezdetekor eláztak, s hiába sütött ki rövid időre a nap, újabb záport is kaptak a nyakukba. Mivel pedig az időjárás egy csapatot elriasztott a játéktól, így hét csapat mérte össze erejét a helyezésekért.

Az A-csoport három csapat kétszer is megmérkőzött egymással, s innen a Farmos SE és a Fehér Hálózatépítő került a legjobb négy közé. A másik ágon az Ascona Haus elsősége úgy is biztos volt, hogy a harmadik, tétnélküli csoportmérkőzésüket elveszítették. Mögöttük a Himbi Limbi jutott még az elődöntőbe.

Az 5-7. helyért folyó körmérkőzést az All Star nyerte a Kalapács Barkács és a Fifázgattál eddig előtt.

Az elődöntőkben az Ascona Haus a Fehér Hálózatépítőket verte (7-0), míg a Himbi Limbi a Farmos SE ellen járt sikerrel (3-1). Utóbbiak a kisdöntőben vigasztalódtak, ahol 3-1-re verték a Fehér Hálózatépítőket. A fináléban az Ascona Haus a Himbi Limbinek sem adott esélyt és magabiztos játékkal nyerte a tornát.

A TSE-Socca Húsvéti Kupa végeredménye:

  1. Ascona Haus
  2. Himbi Limbi
  3. Farmos SE
  4. Fehér Hálózatépítő
  5. All Star
  6. Kalapács Barkács
  7. Fifázgattál eddig

Különdíjasok

Legjobb kapus: Sas Bálint (Kalapács Barkács)

Cselkirály: Szaka Csanád (All Star)

Legjobb játékos: Utasi Bence (Ascona Haus)

Munkatársunk

A jászberényi Jászkürt Újság és a BerényCafé újságírója.

Vélemény, hozzászólás?